Nem, most nem Merkel-ről van szó

Rendelkezzék mindenki a maga testével és ne a másé felett... írta a bejegyzésünkre egy hozzászóló a Mandiner facebook oldalán.
Először is összegezzük az abortuszkérdést (függetlenül a hozzászóló véleményétől): tehát két tábor van. Az abortuszpártiak és az abortuszt nem elfogadók. Nem használom az abortuszellenes jelzőt, mert lényegében ez a csoport volt előbb, és az abortuszpártiak (vagy az abortuszt helyeslők) csak a múlt században jelentek meg. A 20.ik század előtt szinte szégyennek számított egy magzat elpusztítása, és ez miatt titokban követték el azokat.

Még jobban lecsupaszítva: az egyik oldalon a terhes, vagy áldott állapotban lévő hölgy áll, a másik oldalon pedig a magzat (fekszik a döntéshozás tekintetében tehetetlenül).
Mindkét fél támogatva van egy társadalmi csoport által, de valójában ők csak befolyásolni tudják az egyes folyamatokat, eldönteni nem.
Hogy kié a döntés? Hát ez itt a probléma.
Ott van egy nő, egy teljesen kifejlet nő, iskolába járt, meg van testileg-lelkileg erősödve (az anyukája gondoskodott erről), rálátása van az egész világra, tud mérlegelni, választani, dönteni. A terhesség (áldottság) állapotát is tudta volna befolyásolni avval, hogy nem megy bele szexuális kalandba, vagy ha igen, védekezik a modern vívmányok hatalmas kínálatának egyikével. De nem tette. Hanem meghívót küldött egy emberi lénynek, de utána nem tudta kezelni az állapotokat (nem, most nem Merkel-ről van szó).
A másik oldalon ott van a magzat, akinek pár héttel a foganás után már dobog a szíve. És ha még nem is dobog, vérkeringésének akkor is kell lennie, már az első pillanatoktól fogva. A magzat nem tudja kinyilvánítani akaratát, nem tudja befolyásolni a döntést saját élete felett. Ha megkérdeznék, vagy meg tudnák kérdezni, akkor igent mondana az Életre. A "Néma sikoly" című filmben a magzat menekül az őt feldarabolni és beszippantani akaró műszer elől! Döbbenetes felvétel.
Tehát van egy nő, aki rengeteg eszközzel tudta volna befolyásolni a történteket, és van egy növekvő magzat (22-24 hét után már egy életképes csecsemő) aki semmilyen befolyással nem tud lenni saját életére. Csak meg lett hívva, sőt oda lett helyezve (lövelve) egy maratoni startvonalra, ahol több százmillió spermium indult, és tudtán kívül, de ő győzött.

Te most kinek drukkolsz?
A nőre teszed le a voksodat, aki rendelkezni akar saját teste felett, de úgy, hogy elpusztít közben egy másikat, vagy a gyengébb, a veszedelemben lévő, a néma mellé állsz, és megvéded őt? Isten ismert mindenkit már a foganás előtt (Jer 1:5), tehát az, hogy egy magzat még nem ember, az nonszensz.
Hitchcock híres mondása volt, hogy amikor papíron megalkotta a forgatókönyvet, a film már készen is volt. A többit az "állatkertjére" (ezek az ő szavai) bízta, hogy vegyék fel és vágják össze.
Kicsit groteszknek tűnhet az összehasonlítás, de a gyermeknél ugyanez játszódik le. A foganás pillanatában megjelenik Isten egyik előre megtervezett (egyedien bekódolt) teremtménye*** a földön, és ha te részt akarsz venni az elpusztításában, akkor az emberiség nagy részének a segítségére ne számíts, hanem inkább ellenállásra. És ne támadjatok azokra, akik nem hajlandóak a ti relatív újdonsült látásmódotoknak az elfogadására, hanem védekezzetek. Több tucat formája létezik.
De ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz, regisztrálj!
H a   t í z e z r e n   l e s z ü n k
t ü n t e t n i   m e g y ü n k !
És meg lesz változtatva az abortusztörvény.

H.L.***Az, hogy bizonyos gyermekek nem egészségesen születnek, az egy másik téma lesz egyszer. Az, hogy létezik egészségügyi eltávolítás, az a témakörünket most nem befolyásolja. Kínában eddig 336 millió magzatelhajtást végeztek el a lakosságon, az USA-ban 55 milliót, Magyarországon 7 milliót. New Yorkban pedig az összterhesség (áldottság) 41%-át szakítják meg, művi beavatkozással. Szóval mi az egészséges magzatokról beszélünk kizárólag.


Pin It

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés