Az "illegális" behatoló

Egy magzat nem tehet róla, hogy bekerül egy nő méhébe.
Tudatosan, megtervezetten, vagy elővigyázatlanság által kerülhet be oda, és saját döntés nélkül. Más döntött helyette és ő megjelent a mi fizikai világunkban.
Ha meghívsz valakit a házadba, a birtokodra vagy az országodba (bevándorlók pl.), nem eliminálhatod pár nap múlva, mert éppen rossz kedved van, vagy mert valaki elhitette veled, hogy egyedül lenni jobb. Hanem együtt kell élned vele és segíteni neki, hogy saját lábára tudjon állni, és tovább tudjon menni az életével.
Így van ez a kisbabával is. Ha már bevállaltuk, ha már összehoztuk neki azt, hogy a párunk testében megfoganjon, akkor azt nem lehet semmissé tenni többet.Tehát
semmi jognak nem szabadna lenni arra, hogy eliminálják. És ha van ilyen jog, az olyan emberek kierőszakolt törvénymódosításai által lett meghozva, akik ebből hatalmas vagyonra tettek és tesznek szert. Neked nem kell evvel élned, mert hazugság az egész. A te jogaidra hivatkozva nyitnak olyan "klinikákat"***, ahol 100 millió számra pusztítják az Életet. És senki nem tesz semmit. Egyedül Kínában vetettek el eddig 336 millió**** gyermeket (180xBudapest).
Ha te élsz evvel a törvény adta joggal, és ilyen legálisnak látszó eszközökkel lépsz fel a "behatoló" ellen, akkor azok hatalmát erősíted, akik magát az Életet támadják. A biblia szerint Jézus maga az Élet (Jn 14:6).
És Jézus evvel az embertípussal szemben nem toleráns, azokkal szemben nem, akik megbotránkoztatják a kicsinyeket, akik benne (Jézusban) hisznek. Jobb az ilyennek ha követ kötnek a nyakára és a tengerbe vetik (Mk 9:42).
Egy magzat még annyira a kezdet kezdetén van, hogy valószínűleg ismeri az Élet forrását, emlékszik a teremtőjére. Azért olyan angyalian tiszták a
kisgyermekek általában.

Lépjünk fel tehát közösen, egy hatalmas tüntetéssel a törvény visszamódosításáért. Mert ezt a törvényt olyan emberek hozták akkoriban, akik nemigen tisztelték az Életet és milliószámra pusztították azt. A cselekedeteik elmondanak mindent, csak lapozz bele az utolsó 100 év történelmébe.

H.L.


*** Klinika (Wikipédia): Kutató kórház, a betegségek felismerésének a gyógyítás új módszereivel foglalkozó, orvosképző egyetemekkel együttműködő intézmény.
**** 336 Millió abortált magzat Kínában, forrás itt. 

Pin It

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés