A magzat célba jutásának megakadályozása

Képzeld el, hogy részt veszel egy olyan maratonon, ahol több százmillióan futnak, de te leszel a győztes. Te leszel az a magzat, akinek egyszer meg kell születni, de az első fázisban el kell érned a petesejtet. Nem elég, hogy ilyen sokan futnak melletted, hanem olyan ellenséges területeken is keresztül kell jutnod (nézd videó 1:54-től), ahol a résztvevők 99,9%-a elbukik.

Az élet tisztelete

Arról most ne is beszéljünk, hogy az a csoda hogyan jön össze, hogy egy férfi egy párra talál és testileg közösülnek. Ezt most kihagyjuk, és tárgyilagosak leszünk. Tehát bejutottál a petesejtbe, ami ezt követően megkeményedik, és lezárja falait a többi behatolni akaró előtt. Végre fellélegezhetsz, vagy mégsem?Bent vagy az anya testében, biztonságban, kemény falakkal körülvéve. Ha a leendő anyuka betervezte a gyereket, szerencséd van, mert szinte 100%-ék hogy meg fogsz születni 9 hónap múltán. Ha nem vagy betervezve, ezt meg fogod tudni pár napon vagy pár héten belül, mert az anyukából riadt, ijesztő jelzések, impulzusok fognak feléd áramolni. Jöhetnek azok a módszerek, amelyek a te elpusztításodra lettek kitalálva, a vajákosságtól kezdve a legmagasabb szintű technikai beavatkozásig. Te kapaszkodsz az anyukádba és gondolatban könyörögsz hozzá: ne bántsatok, ártatlan vagyok, szeretlek benneteket, hagyjatok élni, hagyjatok megszületni, hiszen én is Isten által lettem teremtve.
De nem használ semmi. Megpróbálkoznak mindennel és ha nem sikerül, leöntenek savval, ami teljesen szétéget, vagy beküldenek egy műszert, ami darabokra aprít.
Ha nem ilyen anyukát fogsz ki (vagy félresikerül minden próbálkozásuk), 9 hónap múltán megszületsz, és azt hiszed, hogy célba értél. De nem, nem ez a végcél.
De mi is az a végcél? Van-e ilyen egyáltalán?
Igen van, de ezt lépcsőzetesen fogod elérni.
Először felnőtté kell válnod, ami hazánkban 18 évet jelent.
Amikor felnőtté váltál, meg kell értened az Élet értelmét, hogy tovább juthass, és ne csak mint egy fizikai lény tengesd az életedet.
Szóval: mi lehet az Élet értelme?
Hát az Élet értelme az a személy (nem egy elvont fogalom vagy erőforrás), aki teremtette az Életet, hozzá kell eljutnod.
Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet, mondta Jézus.
Jézust kell elérned, abba a pontba kell visszatérned, ahonnan elindultál, és átverekedted magad olyan veszélyeken, amit egy jól felszerelt hadsereg sem tudna utánad csinálni. És akkor érsz igazán célba, amikor megkapod az Élet koronáját, megkapod az örökségedet Krisztusban, ami nem más mint az örök élet maga.
Erre most mi a válaszod? A (vég)cél előtt ostobaság lenne elbukni, nem igaz?
A döntéseid határozzák meg a jövődet, nem más. Ezt a döntést mindig ki akarják venni a kezedből mindenféle furfanggal, de ez nem változtat a tényeken.
Szóval mi a válaszod?

H.L.

Képek a videóból:
Pin It

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés